Περιστερι-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 20/5

Αγραβάνης: «Είναι απογοητευτικό...»

Έτοιμος για το 2ο βήμα πρόκρισης στους τελικούς της Basket League ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος-Περιστερι καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη των ημιτελικών της Basket League

Έπειτα από αποχή τριών εβδομάδων, ο Παναθηναϊκός επανήλθε με άγριες διαθέσεις στα παρκέ! Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη έκαναν σκόνη και θρίψαλα το Περιστέρι στον 1ο ημιτελικό της σειράς (101-57), στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει των τελικών, αλλά και την συνέχεια της σειράς. Το τελικό σκορ «μιλάει» από μόνο του για την εικόνα της αναμέτρησης.

Κορυφαίος για τον «εξάστερο» ο Ματέους Πονίτκα με 13 πόντους, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα! Από κοντά οι Λι (16 πόντους) και Γκριγκόνις (14 πόντους), με την περιφέρεια να παίρνει μπροστά στην κρισιμότερη καμπή της χρονιάς. Επόμενος στόχος φυσικά, το 2-0 στο Περιστέρι, για να τελειώνει η σειρά νωρίς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Περιστερι-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ματέους Πονίτκα ήταν ένας εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στο 1-0 επί του Περιστερίου. Και αμέσως μετά το τέλος στάθηκε στην απραξία της ομάδας του. Διαβάστε τι ανέφερε μετά το ματς.

«Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που παίξαμε για τελευταία φορά. Ήμασταν εκτός ρυθμού. Δεν είχαμε παιχνίδια για 20 ημέρες, αλλά είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε. Ακόμα και στην προετοιμασία για 10 ημέρες προπονείσαι και παίζεις. Εμείς «πεινάγαμε». Μπορεί να μας έλειψε η φόρμα, αλλά σημασία έχει πως κερδίσαμε και παίξαμε ομαδικά. Παίξαμε καλά όμως. Γυρίσαμε την μπάλα, και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο στο Περιστέρι.

Ένας από τους πρώτους μου προπονητές στο πολωνικό πρωτάθλημα έλεγε ότι η άμυνα και τα ριμπάουντ δίνουν νίκες και η έξυπνη επίθεση κερδίζει τα πρωταθλήματα. Σήμερα τα είχαμε όλα. Κάναμε ότι πρέπει να κάνουμε και στην άμυνα και στην επίθεση. Και συμμετείχαμε όλοι. Και αυτό είναι το «κλειδί» για την νίκη μας και την εμφάνισή μας. Εκμεταλλευτήκαμε τα πλεονεκτήματά μας».

Για το ματς του Σαββάτου: «Θα είναι τελείως διαφορετικό ματς. Μετά από αυτή την ήττα θα είναι πληγωμένοι, όπως και εγώ και θα βγουν με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Θα προετοιμαστούν πολύ καλύτερα και θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και από σήμερα να κάνουμε το 2-0 και να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News