Βέργης: «Το νέο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα αγγίξει σε κόστος και αξία εκείνο του 2009»

«Γιάννη Αλαφούζε...»: Ολόκληρο το άρθρο του Βασίλη Βέργη για τον Αλαφούζο

Ο Βασίλης Βέργης εξήγησε τι σημαίνει σε γενικότερο πλαίσιο η εξωπραγματική προσφορά στον Καμπάτσο.

Αναλυτικά, ένα κομμάτι από το κείμενό του στο SDNA:

«Το «δάσος» είναι πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. Η μετάφραση-γνώση ξεκάθαρη. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσφέρει 5,2 εκατ. ευρώ μικτά το χρόνο σε ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ, προφανώς η ομάδα που θέλει να φτιάξει για τη νέα σεζόν θα έχει συνολικό μπάτζετ το οποίο θα συναγωνίζεται τα κορυφαία των πιο πλούσιων ομάδων στην Ευρωλίγκα.

Δεν γράφω αριθμό καθώς μπορεί η πραγματικότητα να μας εκθέσει.

Προφανώς αν δεν πάρει τον Καμπάτσο ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει από 2 εκατ. ευρώ –σύνολο 4 εκατ.- για «δύο άλλους Καμπάτσο». Κι αυτά όχι μόνο σε μία θέση, φυσικά.

Προφανέστατα όσα έχουν βάλει στο τραπέζι, ως στόχοι-προοπτικές ο Γιαννακόπουλος και ο Αταμάν είναι η δημιουργία μιας ομάδας η οποία σε κόστος και αξία θα τρυπάει το ταβάνι όλων όσων έχουμε δει τα τελευταία 14 χρόνια και θα παραπέμπει σε ό,τι πιο κοντινό στον εξωπραγματικό «Παναθηναϊκό του 2009»!

Εννοώ πιο κοντινό σε χρηματικές αξίες. Γιατί σε ομάδα ΜΟΝΟ στο γήπεδο μπορεί να αποδειχθεί.»

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News