Πρώτο βήμα για τους τελικούς - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες της νέας εμφάνισης του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο game 1 των ημιτελικών της Basket League (15/5, 15:45).

Παναθηναϊκός-Περιστέρι για τα playoffs της Basket League

Ο «εξάστερος» πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν για να καθαρίσει το μυαλό του έπειτα από μία δύσκολη χρονικά περίοδο, ανασυντάχθηκε αγωνιστικά και θα μπει απόψε στο παρκέ του ΟΑΚΑ με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Basket League. Αντίπαλός της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, το Περιστέρι που τερμάτισε στην 3η θέση την κανονική περίοδο.

Οι «πράσινοι» στον πρώτο γύρο σκούπισαν άνετα τον Κολοσσό Ρόδου και το ίδιο θέλουν να κάνουν με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Μάλιστα, η ψυχολογία έχει αλλάξει τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στον κόσμο, ελέω και των βημάτων που γίνεται από την διοίκηση για την επόμενη σεζόν.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Σερέλη και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό για τις αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης του φετινού πρωταθλήματος, με αντίπαλο το Περιστέρι bwin. Συγκεκριμένα, ο Πάρις Λι ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του «τριφυλλιού», όπως και ο Λευτέρης Μαντζούκας αφού επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση και το διάστρεμμα που υπέστη ήταν ελαφρύ.

Παράλληλα, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού ήταν επίσης οι Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Νεοκλής Αβδάλας καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Εφήβων, με την οποία είχαν δύο φιλικά παιχνίδια με τη Ρουμανία. Κανονικά υπολογίζεται ο Γιώργος Παπαγιάννης, που ξεκουράστηκε τις προηγούμενες μέρες.

Αταμάν: «Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό»

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα δουλέψει στον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Διαβάστε τι αναφέρει στην δήλωσή του σε τουρκικά Μέσα.

«Είχα συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Συμφωνήσαμε σε πολλά θέματα αρχικά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News