Παναθηναϊκος-Περιστερι καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 15/5

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός 83-81: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ξεκινάει την προσπάθεια πρόκρισης στους τελικούς της Basket League ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος-Περιστερι καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη των ημιτελικών της Basket League

Έπειτα από αποχή τριών εβδομάδων, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα παρκέ για την σειρά των ημιτελικών της Basket League με το Περιστέρι. Οι «πράσινοι» σκούπισαν στον προηγούμενο γύρο τον Κολοσσό Ρόδου με δύο άνετες νίκες και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο επόμενο εμπόδιο. Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, με εξαίρεση την απόμακρυνση του Ντουέιν Μπέικον, έπειτα από σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη επικράτησαν στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ραντεβού με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων! Μάλιστα, εντός έδρας ηττήθηκαν τελευταία φορά το μακρινό 2003, εκ νέου για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκος-Περιστερι καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι διαιτητές των πρώτων αγώνων για τα ημιτελικά στα πλέι οφ της Basket League. Τα ζευγάρια είναι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Περιστέρι, με το πρώτο να ανοίγει την αυλαία το προσεχές Σάββατο (13/5). Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των ημιτελικών:

Σάββατο 13/5
ΣΕΦ 19.15 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Πιτσίλκας-Κατραχούρας-Καρπάνος (Παλάτος)

Δευτέρα 15/5
ΟΑΚΑ 15.45 Παναθηναϊκός-Περιστέρι: Παπαπέτρου-Συμεωνίδης-Τσολάκος (Ντίνος)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News