Νέα εξέλιξη: Πότε θα γίνει το ΔΣ του ΟΑΚΑ για την παραχώρηση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΕΠΙΣΗΜΟ: Δικό του το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Για την Τετάρτη στις 14:00 αναβλήθηκε η συνεδρίαση του ΟΑΚΑ που επρόκειτο να συνέλθει για να εγκρίνει την παραχώρηση του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζεται πως είχαν προηγηθεί τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για να μπλοκάρει τη διαδικασία, θεωρώντας πως δεν έχει διασφαλιστεί πως θα υπάρχουν χώροι για ερασιτεχνικά αθλήματα που στεγάζονταν εκεί.

Όπως ανέφερε χθες στην ανακοίνωσή της η ΕΟΕ, είναι υπέρ του να παραχωρηθεί το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και τα προπονητήριά του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την προϋπόθεση να μην εκδιωχθούν από τους χώρους τα ερασιτεχνικά αθλήματα μέχρι την κατασκευή νέου πολυδύναμου κλειστού γυμναστηρίου.

Πλέον αναμένεται η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων και από την απόφαση θα εξαρτηθεί η έγκριση ή όχι της παραχώρησης του ΟΑΚΑ, για την οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News