Γιαννακόπουλος: «Εκεί δεν έχει ομάδα ο Ολυμπιακός; - Πάω να διαλέξω κοστούμι»

Δ. Γιαννακόπουλος: Ανατριχιαστική αναφορά και φωτογραφία για τον Παύλο (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τις νέες εξελίξεις για το ΟΑΚΑ αποφάσισε μέσω του instagram να κάνει τη δική του επίθεση προς εκείνους που εμποδίζουν την παραχώρηση του γηπέδου στην πράσινη ΚΑΕ.

Οι εξελίξεις με το ΟΑΚΑ και την παραχώρησή του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι θετικές, καθώς κάθε φορά κάτι καινούργιο τυχαίνει και τελικά δεν προχωράει το θέμα.

Μετά τις νέες εξελίξεις που είχαμε, με στόχο να μπλοκαριστεί η παραχώρηση του γηπέδου στους πράσινους, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να βγει στην αντεπίθεση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram έκανε δύο αναρτήσεις, οι οποίες ουσιαστικά απευθύνονται στους υπεύθυνους όλης αυτής της κατάστασης που στόχο έχει να… πολεμήσει τον Παναθηναϊκό και τίποτα άλλο.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News