Ακροατής σε Τσουκαλά: «Νικ Καλάθης από Φενερμπαχτσέ!» (vid)

Ένας ακροατής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή «Άντε Γεια» και έκανε πλάκα στον Τάκη Τσουκαλά για το περιστατικό με τον Νικ Καλάθη.

Ακροατής σε Τσουκαλά: «Νικ Καλάθης από Φενερμπαχτσέ!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε καλύτερη ομάδα και αποκλείεται ο Ολυμπιακός στην Τουρκία να μην πάρει το ένα από τα δύο παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο γνωστός τηλεοπαδός του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν φανταστικός, για μένα κρίθηκε το παιχνίδι στις δύο βολές του ΜακΚίσικ. Πάει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία, σε χώμα ελληνικό, να πάρει την πρόκριση.»

Για τις ποινές στο Ρεάλ – Παρτιζάν: «Ήταν εξοντωτικές οι τιμωρίες, τους διέλυσε και τους μεν και τους δε. Δεν μας ενδιαφέρει.», είπε με ειρωνικό τόνο.

Εν συνεχεία, ένας ακροατής πήρε τηλέφωνο τον Τσουκαλά και τον έκανε έξαλλο: «Νικ Καλάθης από Φενερμπαχτσέ!», ακούστηκε από την γραμμή με εκείνον να απαντά:

«Μπράβο μουσουλμάνε, μπράνο ανθέλληνα, μπράβο βλάκα μπράβο καραγκιόζη! Άντε γαμ… μλκ! Ρε τι γίνεται! Να σας πω κάτι. Είμαι άρρωστος με την ομάδα μου, αλλά δεν γίνεται να βγω με τουρκική σημαία, κι ας παίζει και ο Παναθηναϊκός… με όποια άλλη χώρα θα είμαι με τους άλλους, αλλά με τούρκικη ομάδα δεν γίνεται!»

Να θυμίσουμε πως ο Νικ Καλάθης «στόλισε» τον Τάκη Τσουκαλά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Φενέρ.

Δείτε στο 23:05:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr