«Καθαρίζει» στη Ρόδο και συνεχίζει - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός 83-81: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ρόδο για να τελειώσει την προημιτελική σειρά με τον Κολοσσό (26/04, 15:45).

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός για τα playoffs της Basket League

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς (26/04, 15:45). Στο πρώτο ματς, το σύνολο του Χρήστου Σερέλη αγχώθηκε λίγο, αλλά κέρδισε κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση (85-76). Οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας ακόμα και στο +15 (68-53) στα τέλη της τρίτης περιόδου.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο αρχηγός Γιώργος Παπαγιάννης, που τελειώσε με 16 πόντους και  8 ριμπάουντ, έχοντας παράλληλα σημαντική παρουσία στο αμυντικό μισό. Θετικός μετά από καιρό ήταν ο Ντέρικ Γουίλιαμς με 15 πόντους, ενώ ισάριθμους πέτυχε ο Μπέικον, σημειώνοντας σημαντικά καλάθια στο φινάλε.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Σερέλης: «Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την κακή τέταρτη περίοδο που έκαναν οι «πράσινοι» και έβαλαν τον Κολοσσό στο ματς, ενώ σχολίασε και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να κόψει τον Νέιτ Γουόλτερς, τονίζοντας πως ήταν ακόμη ανέτοιμος λόγω των τραυματισμών. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Παίξαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν σαν να μην έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια ως οφείλαμε. Είχαμε τον έλεγχο του σκορ και είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε διαφορά στη διάρκεια του αγώνα. Τα στραβά είχαν ξεκινήσει από τις τρεις προηγούμενες περιόδους. Μπαίνοντας στην τέταρτη περίοδο η διαφορά θα έπρεπε να ήταν 15 αντί για 5 πόντους και αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα από δικά μας λάθη.

Είχαμε πολλές κακές επιλογές σε πικ εν ρολ. Με όποια ομάδα κι αν παίζεις και φτάνεις στο σημείο να μην το τελειώνεις αλλά να είναι η διαφορά στους 5 πόντους κάτι δείχνει. Υπάρχουν και άλλοι αριθμοί όμως, τα πολλά λάθη που κάναμε, οι πόντοι που δεχτήκαμε στον αιφνιδιασμό. Ήταν καθαρά από το πρώτο 5λεπτο έως το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Για το κόψιμο του Ουόλτερς: «Ο Νέιτ έκανε μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει και να είναι 100%. Το παιχνίδι που είχαμε ορίσει για να δούμε την κατάστασή του ήταν το παιχνίδι με την Παρτιζάν. Δεν ήμασταν σίγουροι για την ετοιμότητά του και αναγκαστικά κόπηκε από την εξάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News