Παναθηναϊκος-Κολοσσος Ροδου καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 22/4

Παναθηναϊκός: Η τελική θέση στη Euroleague - Δείτε τη βαθμολογία

Η αυλαία των playoffs της Basket League ανοίγει απόψε για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Κολοσσό.

Παναθηναϊκος-Κολοσσος Ροδου καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της πράσινης πρεμιέρας στα playoffs

Οι μάχες των playoffs της Basket League ξεκινούν για τον Παναθηναϊκό, με πρώτο αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ (22/04, 19:15). Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους, οι «πράσινοι» παρά την έλλειψη κινήτρου έκαναν ψυχωμένη εμφάνιση στη «Stark Arena», έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη, όμως τελικά η Παρτίζαν πήρε το ροζ φύλλο με σκορ 83-81!

Με 11-23 (9-23 αν ισχύσει η αφαίρεση δύο νικών) έκλεισε τη σεζόν η ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Οι Σέρβοι, από την άλλη, έφτασαν στο 20-14 και «κλείδωσαν» την έκτη θέση, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκος-Κολοσσος Ροδου καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Τις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Εργκιν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε ότι οι επαφές με την διοίκηση των πράσινων γίνονται σε καλό κλίμα, πως είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του ιδιοκτήτη της ομάδας να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στις επιτυχίες. Διαβάστε τι ανέφερε αναλυτικά.

«Είναι αλήθεια πως μιλάμε και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω ένα καλό προαίσθημα. Έχουμε κάνει ειλικρινείς συζητήσεις και από όσα εισπράττω μέσα από αυτές τολμώ να πω ότι το προαίσθημα είναι θετικό. Και θα πω επίσης ότι για εμένα, εφόσον φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή. Αν φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News