Παναθηναϊκός: Αυτά πρέπει να αποφύγει στα πλέι οφ
Η προσοχή πλέον στο πρωτάθλημα.
Όχι ότι υπάρχουν σοβαρές αξιώσεις απέναντι στους άλλους μετά από τόσες σερί ήττες και τόσα εσωτερικά προβλήματα να σε ταλανίζουν αλλά τουλάχιστον να δει ο κόσμος μια προσπάθεια.
Βέβαια προσεχώς για να εμφανίσεις καλύτερη εικόνα απέναντι στο Περιστέρι και τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ θα πρέπει να αποφύγεις τα λάθη του αγώνα με την Παρτιζάν.
-Χαμένα ριμπάουντ στη ρακέτα σου
-Αβίαστα και φθηνά λάθη
-Κακή περιφερειακή άμυνα με αποτέλεσμα στο τέλος να μπουκάρουν οι αντίπαλοι στη ρακέτα όπως γούσταραν κι όχι με πάσες στη weak side αλλά με άμυνα (…λέμε τώρα) σε απόσταση ενός-δύο μέτρων!
Το αν θα γίνει ή όχι, το αν θα διορθωθούν κάποια πράγματα ενόψει πλέι-οφ θα φανεί προσεχώς.
Το σίγουρο είναι πως ενόψει ελληνικού πρωταθλήματος οι βασικοί πρέπει να πάψουν να αγωνίζονται «τόσο… όσο», να αποκτήσουν καλύτερο ρυθμό και παράλληλα να μπουν στα βαθιά οι μικρότεροι ώστε να αποκτήσουν και εκείνοι ετοιμότητα ενόψει των αιώνιων ντέρμπι.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια