Περιστέρι - Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα 9/4

Περιστέρι - Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα 9/4

Στα δυτικά προάστια, το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Αυτή την στιγμή, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη είναι τρίτο με ρεκόρ 13-8, με τους «πράσινους» να έχουν ρεκόρ 16-5 και να έχουν «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση.

Έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ, το «τριφύλλι» είχε επικρατήσει με το οριακό 72-71, με τον Μάρκους Ντένμον να αστοχεί σε σουτ στην εκπνοή του ματς.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε την περασμένη Τρίτη με εντυπωσιακό τρόπο από τη Ρόδο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό H Hotels, φτάνοντας το εκτός έδρας ρεκόρ του στο 6-4.

Οι τέσσερις εκτός έδρας ήττες του για την κανονική περίοδο είναι οι περισσότερες που έκανε από την περίοδο 2008-09 όταν είχε ρεκόρ 9-4. Παράλληλα έφτασε στις πέντε ήττες κανονικής περιόδου για πρώτη φορά μετά το 2002-03 (21-5). Θα μπει στα πλέι οφ από τη 2η θέση για 15η φορά στα 31 χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News