Περιστερι-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 9/4

Γκριγκόνις για Σερέλη-Ράντονιτς: «Σε κάποιους δεν θα αρέσει αυτό που θα πω...»

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική της Basket League (9/4, 15.45)

Περιστερι-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην regular season της Basket League, με μάχη στη δυτική όχθη, απέναντι στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη (09/04, 15.45). Οι «πράσινοι» μετά το άνετο πέρασμά τους από την Ρόδο μεσοβδόμαδα, καπάρωσαν οριστικά την δεύτερη θέση και απόψε θέλουν να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει των playoffs.

Να σημειωθεί ότι μετά το ματς με τον Κολοσσό, ο Λευτέρης Μποχωρίδης «σκαρφάλωσε» μία θέση στη λίστα των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Basket League, μπαίνοντας στην πρώτη 15άδα της, μέσα από το παιχνίδι της ομάδας τους στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό H Hotels. Ο διεθνής γκαρντ είχε μία ασίστ που του επέτρεψε να ξεπεράσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου και να μπει στη 15άδα, αφού έφτασε στις 242.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡT3.

Περιστερι-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Με τον δικό του… τρόπο επιβεβαίωσε εμμέσως, αλλά σαφέστατα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την οριστική συμφωνία με την κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό. Λίγα λεπτά αφότου και από κυβερνητικές πηγές έβγαινε πως υπάρχει οριστικό deal.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνοντας live στο Instagram και υπό τους ήχους μπουζουκιών και του τραγουδιού «Λευτέρη, Λευτέρη» (με σαφή αιχμή προς τον Λευτέρη Αυγενάκη) πήρε ένα χαρτί στο οποίο έγραφε ΟΑΚΑ και έβαλε δίπλα του ένα… τσεκ, υπονοώντας πως ο στόχος επετεύχθη. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το live του στο Instagram με ένα πλατύ χαμόγελο και στέλνοντας φιλάκια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News