Παναθηναϊκος-Αλμπα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 7/4

Με σούπερ Αγραβάνη, διπλό ο Παναθηναϊκός!

Την Άλμπα Βερολίνου αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση

Παναθηναϊκος-Αλμπα καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 33ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα (21:00) στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του στην Euroleague, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Η ευρωπαϊκή σεζόν του Παναθηναϊκού φτάνει στο τέλος της και στην προτελευταία αγωνιστική του «μαραθωνίου» η ομάδα του Χρήστου Σερέλη αποχαιρετά το κοινό της, υποδεχόμενη την Άλμπα.

Το βασικό ζητούμενο είναι αυτή η βελτίωση να είναι «προίκα» για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, στα Playoffs του πρωταθλήματος, όπου ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τον τελευταίο του στόχο. Η ομάδα του Βερολίνου από την πλευρά της βρίσκεται ακόμα πιο χαμηλά στην κατάταξη (9-23) και αναζητά το δικό της καλό φινάλε στη σεζόν, με στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκος-Αλμπα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Όσον αφορά τη στατιστική ματιά, το ζήτημα και των δύο ομάδων είναι στην άμυνα, με την ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλεζ να έχει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση ανάμεσα στις 18 ομάδες (84.8 πόντους παθητικό), ενώ ο Παναθηναϊκός είναι λίγο πιο πάνω (82.6). Αντίστοιχα κακή είναι και η εικόνα τους στην επίθεση, με την Άλμπα να έχει την 11η επίθεση (79.6) έναντι της 12ης του «τριφυλλιού» (79.1), που υπερτερεί μόνο σε λάθη (11.8 έναντι 14.8) και ποσοστό στα τρίποντα (36.4% έναντι 34%).

Στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης υπάρχει απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους (5-5), με τον Παναθηναϊκό να υπερτερεί οριακά στο ΟΑΚΑ (3-2), μετρώντας δύο σερί νίκες επί των Γερμανών επί ελληνικού εδάφους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News