Παναθηναϊκός – Απόλλων Live Streaming: Ζωντανά σήμερα 2/4

Παναθηναϊκός – Απόλλων Live Streaming: Ζωντανά σήμερα 2/4

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Carna (15:45, ΕΡΤ3) στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για την κανονική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, σερί στο οποίο υποχρεώθηκε για την κανονική περίοδο για πρώτη φορά μετά την περίοδο 1991-92.

Με νίκη, εκτός του ότι θα τελειώσει αυτό το αρνητικό σερί, θα βρεθεί πιο κοντά στην εξασφάλιση της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου, αφού προς το παρόν έχει απόσταση μιας νίκη από το Περιστέρι bwin αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 9-1 ως γηπεδούχοι, έχοντας ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό και με νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα συμπληρώσουν 23 συνεχόμενες σεζόν στις οποίες δεν θα έχουν περισσότερες από μία εντός έδρας ήττα.

Αυτό έγινε συνολικά δύο φορές στην ιστορία τους στην Basket League, το 1996-97 (11-2) και το 1999-2000 (11-2).

Ο Απόλλων Carna προέρχεται από τη νίκη επί του Προμηθέα που λειτούργησε σαν ανάσα στη μάχη της ουράς, αφού άφησε πίσω τους τον Ιωνικό και την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό. Ωστόσο παραμένει μία από τις τρεις που δεν έχουν πανηγυρίσει μακριά από το γήπεδο τους.

Με ήττα από τον Παναθηναϊκό, η αχαϊκή ομάδα θα κλείσει τη σεζόν με ρεκόρ 0-11 και χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδο της, για τέταρτη φορά στην ιστορία της στην Basket League. Αυτό είχε γίνει στις σεζόν 1998-99, 2003-04 και 2016-17 όταν είχε ρεκόρ 0-13.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News