Παναθηναϊκος-Απολλων Πατρας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 2/4

Στο… ραντάρ ομάδων από το NBA ο Μαντζούκας - Τα δεδομένα για ανανέωση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ, για την 21η αγωνιστική της Basket League (15:45).

Παναθηναϊκος-Απολλων Πατρας καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανασυνταχθεί έπειτα από την άδικη ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό (81-73) και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (2/4, 15.45). Οι «πράσινοι» με νίκη κλειδώνουν την δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας της εγχώριας λίγκας, γεγονός που θα τους εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας έως και τους τελικούς.

Αγωνιστικά, η εικόνα για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη συνεχίζει να είναι ανοδική. Παρά την απώλεια στο ντέρμπι της Παρασκευής, αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ότι γίνεται σοβαρή δουλειά. Ο Λευτέρης Μαντζούκας ξεχώρισε με την εικόνα του, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως είναι έτοιμος να πάρει βασικό ρόλο στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκος-Απολλων Πατρας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε από την εικόνα της ομάδας ο Χρήστος Σερέλης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ήταν ένα σκληρό ματς σχεδόν για 40 λεπτά, χάσαμε στις λεπτομέρειες από κάποια λάθη στην άμυνά μας, αλλά και από κάποια σουτ που θέλαμε αλλά δεν είχαμε την αποφασιστικότητα για να τα πάρουμε. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που απέναντι στον Ολυμπιακό δείξαμε τη βελτίωσή μας, με όλο το ρόστερ θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι πλέον ο τελευταίος μας στόχος στη σεζόν.

Νομίζω ότι δύο ήταν τα βασικά στοιχεία απόψε, το πρώτο ήταν ο Μπλακ. Περιμέναμε ότι με την άμυνά μας ίσως είχαμε αυτό το πρόβλημα. Το δεύτερο ήταν η δημιουργία του Γουόκαπ. Είχαμε παίξει καλύτερη άμυνα στο ΟΑΚΑ πάνω του. Όσο ήμασταν στο ματς δεν αλλάξαμε την άμυνα για να μη βάλουμε άλλα παιδιά στην εξίσωση. Φάγαμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο από τον Βεζένκοβ, τρίποντο που για εκείνον είναι πολύ εύκολο πλέον. Το πληρώσαμε.

Χρησιμοποιώ νέους παίκτες, αν αυτοί δουλεύουν και επιστρέφουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε. Θέλω να πω ότι χάσαμε, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Έχουμε κάνει και δύο οδυνηρές ήττες στην Ελλάδα. Πρέπει τα νέα παιδιά να χρησιμοποιούνται για να δούμε αν μπορούν τελικά να βοηθήσουν την ομάδα. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, όλοι οφείλουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Όπως απόψε ο Μαντζούκας, σε μία δύσκολη έδρα, σε ένα παιχνίδι κλειστό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News