Παναθηναϊκός: Τέτοιους αθλητές δεν τους αφήνεις

Παναθηναϊκός: Το απίστευτο στατιστικό στη νίκη κόντρα στη Βίρτους!

Πολλά τα πέντε λάθη του Πάρις Λι στο Φάληρο, αλλά τουλάχιστον το παιδί έδωσε ότι είχε και δεν είχε προσπαθώντας να παίξει για δύο.

Ως είθισται ο Νέητ Ουόλτερς ήταν τραυματίας και αδύναμος να βοηθήσει, χρειάστηκε να προβιβαστεί αγωνιστικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης για να βγει η αγωνιστική εξίσωση.

Ο Αμερικανός σκόραρε, πίεσε, έτρεξε, κάποια στιγμή εξουθενωμένος από το πρέσινγκ του αντιπάλου παρέδωσε πνεύμα, χαραμίζοντας κατοχές.

Το παλικάρι έχει κάνει φέτος περισσότερα απ΄ ότι του ζητούνταν το καλοκαίρι, όταν -υποτίθεται ότι- θα αποτελούσε ρεζέρβα του Ουόλτερς.

Θεωρούμε ότι αξίζει να μείνει και του χρόνου στο ρόστερ. Σε καλή ηλικία (27 ετών) και με τη νοοτροπία σκληρής δουλειάς που τον διακατέχει (και…καλύπτει τα 183 εκατοστά του), ο Πάρις αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για μια ομάδα που θα είναι, όμως, δομημένη σωστά.

Χωρίς να τον ρίχνει στη …φωτιά ζητώντας του πράγματα πάνω από τις δυνατότητές του, πράγματα στα οποία φέτος ο αθλητής ανταποκρίθηκε με το παραπάνω.

Ο άνθρωπος που τον ανέδειξε, ο προπονητής του στο Ιλινόις, Νταν Μίλερ, έλεγε ότι ο Λι είναι προπονητής στο παρκέ.

«Στα τέσσερα χρόνια που δουλέψαμε μαζί, αυτό που βελτιώθηκε ήταν η ηγετική του ικανότητα, το ανταγωνιστικό του πνεύμα αλλά και η άνεση που βγάζει στο να κοντρολάρει την ομάδα» είχε πει ο κόουτς.

Όταν μεταφέρθηκαν στον Λι οι δηλώσεις έδωσε την εξής απάντηση: «Είμαι πεινασμένος. Θα συνεχίσω να παίζω με το σωστό τρόπο και όχι να κάνω παραπάνω πράγματα απ’ αυτά που μπορώ.

Απλώς προσπαθώ να κάνω το σωστό ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να νικά». Τέτοιους αθλητές δεν τους αφήνεις, τους αξιοποιείς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News