Παναθηναϊκός: Δεν είναι ρίσκο, μα μονόδρομος αυτοί οι παίκτες για τον Εξάστερο
Ο κόουτς Τρινκιέρι μετά την ήττα της Μπάγερν από τον Παναθηναϊκό εξήρε την συνεισφορά των Καλαϊτζάκηδων και του Λευτέρη Μποχωρίδη.
Μπορεί οι κακές εμφανίσεις και οι πολλές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη να έχουν ξενερώσει τον κόσμο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το κλαμπ έκανε μεγάλη προσπάθεια να ανανεώσει τα κύτταρά του προ μηνών και μάλιστα με ελληνικό αίμα.
Ανανέωση κι αποτελέσματα συνήθως δεν συμβαδίζουν, ειδικά αν υπολογίσουμε πως ατύχησες και στις επιλογές προπονητή/τεχνικού διευθυντή.
Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός αν βάλουμε μέσα και τον Λευτέρη Μποχωρίδη που είναι (στα 28 του χρόνια) ο… παππούς των Ελλήνων παικτών έχει μέσο όρο ηλικίας στους γηγενείς παίκτες 21,6!!!
Εκτός του Παπαγιάννη, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είναι παιδιά έτοιμα να αγωνιστούν.
Κατά τη γνώμη μας ο Εξάστερος έπρεπε να δώσει χρόνο και στον Νίκο Χουγκάζ που έφυγε δανεικός.
Όπως και περισσότερα λεπτά στον Λευτέρη Μαντζούκα ο οποίος άρχισε επί Σερέλη (!) να ξεπετάγεται σταδιακά, την ώρα που περιμενουν τη σειρά τους Σαμοντούροβ και ο Αβδάλας.
Ο Παναθηναϊκός πρέπει να επενδύσει στα ελληνικά του νιάτα, έχει τις προϋποθέσεις και ΟΦΕΙΛΕΙ να το κάνει. Δεν είναι ρίσκο. Είναι μονόδρομος.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα - Ποιος πήρε τη θέση του Ουναΐ
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Σαλάχ-Εντίν
- Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα με Κρίστιανσεν
- Το... μαρτύριο του Παναθηναϊκού χωρίς Ουναΐ - Τα ματς που χάνει ο Μαροκινός!
- Παναθηναϊκός: Στο βάθος έκπληξη! Ο παίκτης που μπορεί να γίνει ο «αντι-Ουναΐ»