Μπατίστ: «Είμαι μεγάλος οπαδός του Παναθηναϊκού, θέλω να δω αλλαγές»

Μπατίστ για Παναθηναϊκό: "Δεν ήξερα που πήγαινα - Η ανατριχίλα του ΟΑΚΑ"

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ μίλησε σε σερβικό ΜΜΕ για την αγάπη του για το Τριφύλλι και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο basketballshphere:

«Μερικές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαντήσω στο ερώτημα τι είδους αλλαγή χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Ο προϋπολογισμός είναι διαφορετικός σε σχέση με την περίοδο που ήμουν εκεί. Οι κορυφαίες ομάδες έχουν μεγάλα μπάτζετ, άρα φέρνουν τους καλύτερους παίκτες.

Νομίζω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους. Ελπίζω ότι η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα. Είμαι μεγάλος οπαδός του Παναθηναϊκού, θέλω να δω αλλαγές, θέλω να δω την ομάδα να κερδίζει τίτλους.»

«Πιστεύω ότι η φετινή EuroLeague είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής, αν δούμε τη διοργάνωση. Ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί η μορφή έχει οδηγήσει σε μια νοοτροπία όπου κάθε παιχνίδι μετράει.

Σε αυτό το σύστημα, παίζεις εναντίον κάθε ομάδας του πρωταθλήματος, ενώ στην εποχή μου δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε εναντίον όλων στην κανονική περίοδο.

Ως οπαδός της EuroLeague, μου αρέσει αυτό το σύστημα γιατί όλοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν με όλους.

Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για κατάκτηση. Τώρα μπορούμε να δούμε ότι Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μονακό, Παρτίζαν…

Αυτές είναι οι έξι καλύτερες ομάδες. Κάθε μία από αυτές τις ομάδες έχει ευκαιρίες, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να μπει στα play-offs.

Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες με πιθανότητες να κατακτήσουν την EuroLeague. Θα τα δούμε όλα καθώς προχωράει η σεζόν».

Όσον αφορά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Μπατίστ αναγνωρίζει το πώς θα αντιμετωπίσει τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται για την Παρτίζαν, δίνοντάς του την ψήφο εμπιστοσύνης του.

«Πιστεύω ότι η Παρτίζαν θα μπει στα προημιτελικά με πολύ καλές πιθανότητες να περάσει στο Final-4.

Πολλά εξαρτώνται από τους αντιπάλους που θα τους αντιμετωπίσουν στα play-offs. Όταν υπάρχει ο Ομπράντοβιτς στο πλευρό σας ξέρεις ότι έχεις έναν σπουδαίο ανταγωνιστή που θα προετοιμάσει έξοχα την ομάδα για τα πιο σημαντικά παιχνίδια.

Όλα είναι πιθανά, πιστεύω ότι έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν στα play-offs και το Final-4».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News