Παπαγιάννης: «Καταδικασμένος» να ξεσηκώνει πολύ κουβέντα γύρω του!

Παπαγιάννης: «Φταίνει οι βολές που έχασα...»

Απολαυστικός με τους Βαυαρούς ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Κανενός παίκτη η εξέλιξη δεν έχει σηκώσει τόση κουβέντα στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια όσο του Μεγαρίτη.

Στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, σε ηλικία 14 ετών, έξι μηνών και δύο ημερών ήταν αρκετά τυχερός να μην έχει σχολείο, δεν έγινε το ίδιο και στα επόμενα ματς που θα τον χρησιμοποιούσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

«Ο Παπαγιάννης έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1. Νωρίτερα πήγα στον Ομπράντοβιτς και του είπα αυτό το παιδί είναι 14 χρονών, μη του κάνετε… παγίδα και φοβηθεί, παίζει μόλις δύο μήνες.

Ο Ζοτς με ρώτησε αν όντως είναι αυτή η ηλικία του και τελικά δεν τον παγίδευσε στη διάρκεια που βρέθηκε πάνω στο παρκέ, παίρνοντας έτσι την πρώτη του εμπειρία από την Α1», έλεγε ο κόουτς το 2011.

Σε τέσσερα λεπτά και ένα δευτερόλεπτο, ο Γιώργος Παπαγιάννης απέναντι στον πρωταθλητή πήρε ένα αμυντικό ριμπάουντ και έκανε ένα λάθος.

Είχε απέναντί του μια σπουδαία τετράδα ψηλών, αλλά και τους Γιασικεβίτσιους, Διαμαντίδη, Σάτο, Περπέρογλου, Καλάθη, Μάριτς, Σμιθ, Λόγκαν.

Έκτοτε κύλησε πολύς χρόνος, ο Γιώργος πήγε ΝΒΑ, γύρισε, βελτιώθηκε, σήκωσε κουβέντα για το κατά πόσο έχει ξύσει ή όχι το ταβάνι του, με υποστηρικτές και haters να μοιράζονται, λίγο καιρό πριν το συμβόλαιό του εκπνεύσει.

Πάντα καταδικασμένος να ξεσηκώνει αμέτρητη κουβέντα γύρω από το άτομό του…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News