Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που τιμά το ψωμί της σε κάθε ευκαιρία!

Παναθηναϊκός: Ακόμη ένα «έγκλημα», θα φανεί -και- στους τελικούς!

Στον Παναθηναϊκό δε φτάνει να είσαι πολύ καλός για λίγη ώρα. Ούτε αρκεί να είσαι μέτριος για πολλή ώρα.

Ο κανόνας είναι ξεκάθαρος: Πρέπει να είσαι όσο καλύτερος γίνεται για όση ώρα χρειάζεται.

Ο Ματ Τόμας στο τελευταίο δεν υστερεί καθόλου. Σε σύνολο με δομικά προβλήματα, ο φοβερός αυτός σουτέρ σε κάθε παιχνίδι τιμά το ψωμί που τρώει, παίζοντας μια φορά φορά (το πολύ δύο) την εβδομάδα, δίχως να μπορεί να πάρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια της Basket league.

Μας αρέσει που δεν υστερεί στη δυνατότητα να δουλεύει στα κόκκινα, ώστε να παρουσιάσει θεαματική βελτίωση κι ας ήρθε στο τριφύλλι μεσούσης της χρονιάς, με το κλαμπ να αντιμετωπίζει στο μεταξύ προβλήματα αναφορικά με πλάνο, καθοδήγηση, χημεία, ρόλους.

Καθόλου εύκολο να διακριθείς στην Ευρωλίγκα που κάθε ματς είναι πόλεμος και στρατηγική, καμία σχέση με τα one man show που ευδοκιμούν στο ΝΒΑ. Κάτι παραπάνω από καλός ο Ματ ΚΑΙ στον αγώνα με τη Μπάγερν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News