Σερέλης: «Δεν είμαστε χαρούμενοι. Και τώρα Ολυμπιακός» - Οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου

Σερέλης: «Δεν είμαστε χαρούμενοι. Και τώρα Ολυμπιακός» - Οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη επί της Μπάγερν.

Αναλυτικά:

«Σήμερα έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι, ειδικά μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Είπαμε με τους παίκτες ότι από την άμυνα μπορούμε να πάρουμε νίκες. Ολοι οι πάικτες είχαν την ίδια στόχευση. Θα πρέπει να προσθέσω ότι σήμερα για μας ήταν το καλύτερο παιχνίδι επιθετικά τον τελευταίο μήνα. Ηταν απλά μια νίκη, ξέρουμε την κατάσταση, γενικά δεν είμαστε χαρούμενοι. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να συγκεντρωθούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Νομίζω επειδή κάναμε μια καλή εμφάνιση δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ. Και στο δικό μου διάστημα έχουμε σκαμπανευάσματα. Χωρίς πολλές προπονήσεις η ομάδα δύσκολα θα αποκτήσει νέα φιλοδσοφία. Το γνωρίζαμε όμως αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να επιλέγουμε παιχνίδι. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News