Παναθηναϊκος-Μπαγερν καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 28/3

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 77-73: Τα highlights από την ήττα «σοκ»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (20:30) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Παναθηναϊκος-Μπαγερν καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 31ης αγωνιστικής της Euroleagye

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (20:30) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague. Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν αρχίζει για τον Παναθηναϊκό κόντρα στους Βαυαρούς. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες, στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ευρωπαϊκής σεζόν.

Απέναντί του η Μπάγερν του Αντρέα Τρινκέρι (11-19) που έχει αντίστοιχο στόχο, θέλοντας να σταματήσει δύο αρνητικά σερί. Αυτό των τριών ηττών στα τελευταία παιχνίδια και των πέντε αντίστοιχα στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις της μακριά από το Μόναχο. Μαζί με τον Παναθηναϊκό έχουν τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση, με 3 νίκες σε 15 αγώνες.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκος-Μπαγερν καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Χρήστος Σερέλης έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας πως όλοι στον Παναθηναίκό πρέπει να αντιληφθούν ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «πράσινων».

«Προφανώς, δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι καθώς κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Κάθε φορά πρέπει να μαζεύουμε τα κομμάτια μας και τις δυσκολίες μας γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Θέλουμε να έχουμε μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μπάγερν. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα, από εκεί πρέπει να ξεκινάμε, το λέω συνέχεια. Δυστυχώς, δεν είμαστε συμπαγείς σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι καθώς παίζουμε στην έδρα μας και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς».

Όσο για τα αίτια των αυξομειώσεων στην απόδοση της ομάδας: «Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Προφανώς κάποιοι αυτοματισμοί λείπουν από την ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η ψυχολογία όταν ήρθα και εγώ ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι αυτό που λέω συνέχεια πως ακόμη κι αν κάνουμε μία-δυο νίκες δεν έχουμε καταφέρει τίποτα απολύτως. Παραμένει να είναι μια κακή χρονιά για την ομάδα ό,τι κι αν κάνουμε. Υπάρχει ενδεχομένως μια χαλάρωση αδικαιολόγητη μετά από καλές εμφανίσεις.

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει, η χρονιά τελειώνει τέλος Μάϊου. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει πολύ στην ομάδα. Θέλουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια γιατί είμαστε Παναθηναϊκός αλλά συγχρόνως να φτιάξουμε και μια ομάδα που θα τελειώσει το πρωτάθλημα όπως πρέπει και είναι ο μοναδικός στόχος που ακόμη παίζεται. Το θέμα δεν είναι πόσες πιθανότητες έχει για να το καταφέρει. Το θέμα είναι ότι πρέπει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν και να κάνει το οποιοδήποτε παραπάνω βήμα που μπορεί αυτή τη χρονιά. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση κάποιος από εμάς στο σταφ ή οι παίκτες να πιστέψουμε πως έχει τελειώσει η χρονιά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που έχουμε μπροστά μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News