Παναθηναϊκός: Το χειρότερο νέο δεν είναι η ήττα...

Ενισχυμένος ο Παναθηναϊκός κόντρα σε ΠΑΟΚ και... Ολυμπιακό!

Ακόμα μια ήττα για τον Παναθηναϊκό στα Λιόσια. Η τρίτη συνεχόμενη και τα χειρότερα νέα δεν είναι αυτά.

Ο Χρήστος Σερέλης το προσπαθεί, σίγουρα οι παίκτες νιώθουν καλύτερα να παίζουν για εκείνον παρά για τον Ράντονιτς όμως σίγουρα και φέτος κάνεις μια τρύπα στο νερό, όσο καλή διάθεση κι αν έχεις.

Από τη στιγμή που θεμέλιά σου είναι σαθρά, τι το κουράζουμε;

Οι παίκτες δείχνουν ακόμα μπερδεμένοι, οι ρόλοι κι οι ευθύνες δεν είναι ξεκάθαρες ιδίως στα τελευταία δεκάλεπτα και σα να μην φτάνουν αυτά το κλαμπ έχει απωλέσει και το δέος που μοίραζε στον αντίπαλο για χρόνια.

Με την ΑΕΚ ακόμα και στα διαστήματα που η ομάδα δούλεψε καλά στην επίθεση κι είχε τον Μπέικον φρέσκο/δημιουργικό να διαβάζει τις προσαρμογές πάνω του και να τα μπουμπουνά ή να «σπάει» μπάλα ώστε με καλή κυκλοφορία να προκύπτουν καλά σουτ, η άμυνα ήταν απούσα.

Συνήθως, όταν σκοράρεις με συχνότητα παίρνεις δύναμη για την άμυνά σου και χαλάς το μυαλό του αντιπάλου. Με την ΑΕΚ τίποτα δεν λειτουργούσε στα κρίσιμα.

Ούτε πίεση στη περιφέρεια υπήρχε, ούτε σωστά διαβάσματα και περιστροφές, ούτε αποφασιστικότητα, ούτε προστασία ρακέτας. Πως να μην χάσεις;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News