Κοτζιάς: «Επέστρεψε... ο Ράντονιτς - Στο κάδρο ο Λεντέι»

Κοτζιάς: «Επέστρεψε... ο Ράντονιτς - Στο κάδρο ο Λεντέι»

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε Podcast μετέφερε τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια τον Παναθηναϊκό χωρίς Στρέλνιεκς – Γουίλιαμς. Είχε Λεμάρ, είχε Μίτσελ, όμως. Ο Γιάνκοβιτς στα 33 του είναι σούπερ, είναι ντροπή που πριν από την ΑΕΚ, δεν τον έπαιρνε κανένας. Το συγκεκριμένο ματς είχε ομοιότητες με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ο Ράντονιτς «επέστρεψε»!

Ο Παπαγιάννης ξεκίνησε καλά, μετά δεν είδε την μπάλα ούτε σε φωτογραφία. Ο κόσμος της ομάδας έχει κουραστεί και δυσφορήσει δικαιολογημένα. Το καλοκαίρι θα αλλάξει το σκεπτικό ως προς τη διαμόρφωση της ομάδας.»

Για τα μεταγραφικά: «Ισχύουν τα γνωστά για Βιλντόζα – Καμπάτσο. Στο τραπέζι ο Μήτογλου. Ο Παπαγιάννης άλλαξε ατζέντη. Παίζει το όνομα του Λεζόρ. Ο Λεντέι είναι ένα όνομα που πρέπει να κρατήσουμε, όπως και του Κώστα Αντετοκούνμπο.»

Για προπονητή: «Δεν έχουμε νέα. Για μένα, η καλύτερη επιλογή είναι ο Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους. Υπάρχει ο Λάσο, ο Αταμάν, ο Πασκουάλ. Κάτι περισσότερο δεν υπάρχει.»

Ακούστε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News