Καπογιάννη: Οι ατάκες για Γιαννακόπουλο, Μαλακατέ μετά το Κύπελλο

Καπογιάννη: Οι ατάκες για Γιαννακόπουλο, Μαλακατέ μετά το Κύπελλο

Η Ελένη Καπογιάννη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό ευχαρίστησε τις διοικήσεις των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Τάκη Μαλακατέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελένης Καπογιάννη στο SDNA:

«Η ομάδα ήταν πάρα πολύ αγχωμένη χωρίς λόγο. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, το Μοσχάτο έπαιξε πολύ καλά, πιο ελεύθερα. Δε θέλει και πολύ να σφίξεις όταν δεν αλλάζει το σκορ.

Στο τέλος μέτρησε η εμπειρία μας και η κλάση παικτριών μας για αυτό και πήραμε το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στο Μοσχάτο αλλά και στην ομάδα μου γιατί μετά από 23 χρόνια σηκώσαμε την κούπα.

Το χαιρόμαστε μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά γυρίζουμε σελίδα για να προετοιμαστούμε για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Για να μην ξεχνάμε, πριν 4 χρόνια που ήρθα στον Παναθηναϊκό ήταν σε πολύ άσχημη θέση.

Η διοίκηση του κ Γιαννακόπουλου ενίσχυσε την ομάδα με προσθήκες στο ρόστερ. Δύο χρόνια μετά που ο Παναθηναϊκός κινδύνευε να πάει με διοίκηση Πρωτοδικείου, έβαλε πλάτη η διοίκηση του κ. Μαλακατέ.

Θέλω να είμαι σωστή σε αυτούς που έχουν στηρίξει το τμήμα μπάσκετ γυναικών και θέλω να ευχαριστήσω και τις δύο διοικήσεις για να είμαστε σήμερα εδώ».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News