Παναθηναϊκός: Με τέτοιον Γουίλιαμς, χίλιες φορές Μαντζούκας βασικός

Παναθηναϊκός: Με τέτοιον Γουίλιαμς, χίλιες φορές Μαντζούκας βασικός

Τα σουτ δεν μπήκαν στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ούτε και σε αυτό με την ΑΕΚ, μα ο Λευτέρης Μαντζούκας… ουρλιάζει ότι έχει κάψα να μονιμοποιηθεί και να ξεχωρίσει.

Το παλικάρι κόντρα στη Βιλερμπάν δεν δίστασε να παίξει έως και σέντερ αφού Γιώργος Παπαγιάννης και Αρτούρας Γκουντάιτις χρεώθηκαν με φάουλ.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη να βγάλει παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια και ο Μαντζούκας ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

O μικρός στη Γαλλία έμεινε περίπου 20 λεπτά στο παρκέ (τα περισσότερα έπαιξε στο «5») και ήταν εξαιρετικός.

Τελείωσε την αναμέτρηση με 9 πόντους, 3/4 δίποντα και 1/1 τρίποντα, ενώ κατέβασε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ, έχοντας 7 στο ranking.

Πολύ καλός και στο παιχνίδι με τους λιμανίσιους, ενώ τα έδωσε όλα απέναντι στους Καταλανούς.

Επαναλαμβάνουμε ότι στην κατάσταση που είναι ο Ουίλιαμς (ο οποίος ούτε που καταλάβαμε ότι έπαιζε στον αγώνα με την ΑΕΚ) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ο Λευτέρης να μην παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Τα ίδια λέγαμε και πέρσι όταν ο Οκάρο Ουάιτ απλά κορόιδευε τον κόσμο όμως ούτε ο κόουτς Πρίφτης, ούτε ο Γιώργος Βόβορας τόλμησαν να ρίξουν τον μικρό στη θέση του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News