«Αυτογκόλ» και... τρίτη σερί ήττα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα! (vid)

«Αυτογκόλ» και... τρίτη σερί ήττα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα! (vid)

Νοκ άουτ βγήκε ο Παναθηναϊκός στην έδρα της ΑΕΚ. Μια άτυχη στιγμή του Παπαγιάννη και το άτυχο-άστοχο τρίποντο του Μπέικον στο φινάλε έφεραν νέα ήττα για το Τριφύλλι.

Με τον Παπαγιάννη να μπαίνει δυναμικά στο παιγνίδι ο Παναθηναϊκός έκανε ένα +5, το οποίο η ΑΕΚ απαγόρεψε στα μέσα της πρώτης περιόδου να μην επεκταθεί.

Το Τριφύλλι επέμεινε και έβαλε πιο δύσκολα στους γηπεδούχους εξασφαλίζοντας διαφορά 9 πόντων (15-24). Με επιμέρους σκορ 16-4 (!) η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ (31-28).

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Λι με τρίποντο ισοφάρισε στους 37 πόντους. Στη μαχητικότητα της ΑΕΚ «απάντησε» με νέο μακρινό σουτ ο Γκριγκόνις (46-48). Από το 51-50 οι πράσινοι δέχθηκαν 7 αναπάντητους πόντους και για πρώτη φορά οι κιτρινόμαυροι πήγαν στο +8. Ο Μπέικον σκόραρε σημαντικό τρίποντο για το συμμάζεμα του σκορ και την ανάκτηση ψυχολογίας.

Ο Αμερικανός με φοβερό ποσοστό 60% ποσοστό από το τρίποντο και 20 πόντους έφερε τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού (60-63). Ο Παπαγιάννης άθελά του έβαλε την μπάλα στο καλάθι του Τριφυλλιού για το 73-71. Ο Γκριγκόνις με 2/2 βολές ισοφάρισε στους 73, ο Φλιώνης κέρδισε τον Παπαγιάννη για νέο κιτρινόμαυρο προβάδισμα.

Ο Μπέικον από τα 8 μέτρα επιχείρησε να δώσει τη νίκη από το τρίποντο , αλλά η μπάλα μπήκε και βγήκε. Ο Παναθηναϊκός υπέστη 3η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και ηττήθηκε με σκορ 77-73.

«Αυτογκόλ» και... τρίτη σερί ήττα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα! (vid)

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 37-34, 60-56, 77-73

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News