Κόκκαλης: «Είμαι αντι-Παναθηναϊκός, θέλω να χάνει στην Ευρώπη!» (vid)

Κόκκαλης: «Είμαι αντι-Παναθηναϊκός, θέλω να χάνει στην Ευρώπη!» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης της εκπομπής του είπε ξεκάθαρα πως δε συμπαθεί τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι επιστημονική φαντασία να πάρει 10 συνεχόμενα πρωταθλήματα ο Παναθηναϊκός. Εκτός από τον Παναθηναϊκό όλες τις άλλες ομάδες τις συμπαθώ. Είμαι αντι-Παναθηναϊκός. Θέλω στην Ευρώπη να χάνει ο Παναθηναϊκός.

Δεν είναι ο πρέσβης. Σατανάς ή Παναθηναϊκός, σατανάς! Δεν έχει μεγάλη απήχηση εκτός του κέντρου των Αθηνών.»

Για τη Ριζούπολη: «Μεγάλο ματς. Πήραμε το πρωτάθλημα. Αν έχεις ζήσει έστω και ελάχιστα τι έχει τραβήξει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας… Είχαμε πάθος και κερδίσαμε. Η Ριζούπολη είναι ένα κακό γήπεδο, δεν έχει υποδομές, ασφάλεια, αποστάσεις. Ένας από την κερκίδα είχε πηδήξει πάνω στη φυσούνα και φαινόταν απειλητικό απέξω. Αλλά έχουν γίνει και χειρότερα…»

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Δεν αγαπώ την τοξικότητα. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα και δεν κάνει καλό σε κανένα αυτή τη ιστορία. Στα πλέι οφ, ενώ στην αρχή ήταν μεγάλες οι αποστάσεις, θα υπάρξει μια ευκαιρία για όλους.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News