Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι επιστρέφει ο Καλάθης!

Παναθηναϊκός: Οι επόμενες μεταγραφές με -και χωρίς- Καλάθη

Από τότε που έφυγε ο Νικ Καλάθης από τον Παναθηναϊκό, το κενό του στη θέση 1 δεν έχει καλυφθεί.

Ο Έλληνας γκαρντ έπαιζε χρόνια στο Τριφύλλι, ήξερε τα πάντα για την ομάδα και για την ελληνική πραγματικότητα ενώ είχε την ποιότητα για να φέρει εις πέρας την αποστολή.

Η περίπτωση του αναμένεται να απασχολήσει τους ανθρώπους της Συλλόγου και αυτό το καλοκαίρι όπως έγινε μάλιστα και στο προηγούμενο.

Ο Καλάθης έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε όμως δεν περνάει τις καλύτερες του μέρες στη Τουρκία και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει.

Σε περίπτωση που γίνει αυτό είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα του κάνει πρόταση συνεργασίας.

Από κει και πέρα ο Λι θα είναι ο δεύτερος γκαρντ και την νέα σεζόν καθώς ο Αμερικανός κέρδισε την παραμονή του με την αξία του.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τον ενδεχόμενονα γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός Έλληνα ως τρίτου γκαρντ.

Παναθηναϊκός: Από το πάνω ράφι όπως Βιλντόζα και Καμπάτσο

Ο Παναθηναϊκός μετά το θέμα του προπονητή θα ξεκινήσει την επιλογή παικτών για την νέα χρονιά.

Φυσικά, πρώτος στόχος θα είναι η απόκτηση ενός point guard που θα φέρει ποιότητα και θα αποτελέσει την νούμερα ένα σταθερά της ομάδας.

Το πορτοφόλι άλλωστε είναι γεμάτο και σκοπός είναι να δαπανηθούν αρκετά χρήματα για να καλυφθεί με τον καλύτερο τρόπο η τρύπα που υπάρχει στη θέση 1 την τελευταία τριετία.

Μία τρύπα που δεν καλύφθηκε ούτε πέρσι καθώς ο Νέιτ Γουόλτερς δεν μπορεί να αποδώσει στο βαθμό που απαιτείται καθώς ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς ενώ ο Πάρις Λι δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του.

Έτσι, είναι δεδομένο πως οι Πράσινοι θα πάνε σε μία επιλογή τύπου Βιλντόζα και Καμπάτσο οι οποίοι βρίσκονται στη πράσινη λίστα αλλά δεν παίζουν μόνοι τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News