Παναθηναϊκός προπονητής: Η πρώτος στόχος, η «αλλαγή» με Αταμάν και ο διακαής πόθος

Παναθηναϊκός προπονητής: Η πρώτος στόχος, η «αλλαγή» με Αταμάν και ο διακαής πόθος

Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Το newspao.gr αναλύει όλες τις επιλογές και βάζει τα πράγματα στη θέση τους για κάθε περίπτωση.

Ένα όνομα που απασχολεί το Τριφύλλι είναι αυτό του Πάμπλο Λάσο. Ο Ισπανός έχει μείνει εδώ και καιρό ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης και ψάχνει την επόμενη του ομάδα.

Οι άνθρωποι των πρασίνων έχουν καταθέσει την πρόταση τους στον έμπειρο προπονητή ο οποίος πάντως δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Επόμενη περίπτωση είναι ο Πασκουάλ ο οποίος είχε εργαστεί στον Παναθηναϊκό με επιτυχία στο παρελθόν και εκτιμάται πολύ από διοίκηση και κόσμο.

Όμως η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη καθώς την υπογραφή του θέλουν αρκετές ομάδες με φαβορί τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αν και είναι αλήθεια πως αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης της Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, ο Λιθουανός θα πάρει οποιαδήποτε απόφαση αφού τελειώσει η σεζόν με την Μπαρτσελόνα, γεγονός που δυσκολεύει την περίπτωση του καθώς ο Παναθηναϊκός βιάζεται.

Για τον Περάσοβιτς δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο ούτε κάποια κίνηση καθώς ακόμα φαίνεται να βρίσκεται χαμηλά στη λίστα.

Τέλος, από την στιγμή που η υπόθεση Λάσο παρουσιάζει δυσκολίες, σε πρώτο πλάνο όπως όλα δείχνουν έρχεται ο Τούρκος τεχνικός της Εφές, Εργκίν Αταμάν ο οποίος έχει εξαιρετικό όνομα και όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό.

Μένει να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο προπονητής που θα επιλεχθεί να αναλάβει την ομάδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News