Υπεύθυνος Τύπου Ερυθρού Αστέρα: «Κι εμείς ενδιαφερόμαστε για έναν παίκτη του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν»

Παναθηναϊκός: Η «συμφωνία με Βιλντόζα», τα ποσά και η διάψευση

Ο Υπεύθυνος Τύπου του Ερυθρού Αστέρα, Ιγκόρ Βούιτσιν, φανέρωσε την ενόχλησή του για όσα ακούγονται για τον Βιλντόζα και την ομάδα του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport24:

“Ο Λούκα Βιλντόσα είναι παίκτης της ομάδας μας, με οψιόν για άλλον έναν χρόνο. Οπότε δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να χάσουμε χρόνο με φήμες και πιθανές μεταγραφές μεσούσης της σεζόν”, ανέφερε σε πρώτο χρόνο και συμπλήρωσε -θέλοντας προφανώς να πικάρει τον Παναθηναϊκό- πως “κι εμείς ενδιαφερόμαστε για κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Ειδικά για έναν, τον οποίο παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν θέλουμε να μπλεχτούμε στις δουλειές του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν”.

Είναι προφανές ότι στον Ερυθρό Αστέρα περισσότερο μοιάζει να θέλουν να δείξουν την ενόχλησή τους για όσα λέγονται τελευταία για τον Λούκα Βιλντόσα.

Από εκεί και πέρα, μοιάζει σαφές πως ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση του 27χρονου γκαρντ, αντιλαμβανόμενος όμως τις αντικειμενικές δυσκολίες, οι οποίες αρχίζουν και τελειώνουν στο συμβόλαιο που δεσμεύει τον παίκτη με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πάντως, το οικονομικό στην προκειμένη περίπτωση δεν μοιάζει να είναι πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να πληρωθεί η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News