Παναθηναϊκός: Τα νέα δεδομένα με προπονητή, Λάσο και Αταμάν

Παναθηναϊκός: Τα νέα δεδομένα με προπονητή, Λάσο και Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέλυσε τα δεδομένα.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Magic Euroleague:

«Θα τον έβλεπα ως πιθανότητα. Δεν μπορώ να πω με ποσοστά. Δεν θέλω να είμαι απόλυτος με αυτό. Θα έλεγα πως είναι ένας προπονητής που θα μπορούσε να ταιριάξει σε αυτό που θέλει να φτιάξει ο Παναθηναϊκός. Στην κούρσα με Λάσο, Σάρας και Πασκουάλ, ο Αταμάν είναι αρκετά πιο μπροστά τον Αταμάν από οποιονδήποτε άλλο.»

«Ποιος προπονητής θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Σάρας; Ο Τσάβι περιμένει να πάει στην Μπαρτσελόνα και η Μπαρτσελόνα θα αποφασίσει στις 20 Ιουνίου. Με ποιον προπονητή έχει μιλήσει ο Παναθηναϊκός; Με τον Λάσο. Ποιος ταιριάζει;

Ο Αταμάν. Είναι κ…πετσωμένος, διαχείρηση βασικό. Έχει πάρει πρωτάθλημα στη Σιένα, έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πέρα, όμως, από το μπάσκετ, νομίζω ότι είναι πανέξυπνος. Σε κερδίζει με τον τρόπο που σκέφτεται και πράττει. Στα δικά μου τα μάτια είναι το φαβορί.»

Για το αμάν-αμάν του Γιαννακόπουλου: «Θα μπορούσε να είναι ο Αταμάν. Βέβαια, να κάνεις μετάφραση στη σκέψη του Γιαννακόπουλου δεν είναι εύκολο. Μεθαύριο μπορεί να είναι κάτι άλλο που να μην είχαμε φανταστεί. Θα ήταν δύσκολο για έναν Τούρκο προπονητή να εργαστεί στην Ελλάδα, εκτός από τον Αταμάν. Πάντα ήταν χαμογελαστός στις κάμερες, η συμπεριφορά του ήταν καλή…»

Δείτε παρακάτω:

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News