«Τελειώνει» πρόωρα ο Γουόλτερς από τον Παναθηναϊκό!
Νέτ Γουόλτερς και Παναθηναϊκός δεν θα έχουν για πολύ κοινή πορεία!
Ο Χρήστος Σερέλης ανέλαβε τον Παναθηναϊκό σε μία πολύ άσχημη κατάσταση μετά τα καμώματα του Ντέγιαν Ράντονιτς και ήδη τον έχει βελτιώσει ως ένα βαθμό.
Ο Έλληνας τεχνικός έχει δημιουργήσει το δικό του πλάνο παιχνιδιού ενώ έχει δουλέψει πολύ στη ψυχολογία των παικτών.
Αυτοί από την πλευρά τους μοιάζουν αρκετά ικανοποιημένοι από τις ιδέες και τις απόψεις του νέου προπονητή τους.
Έτσι όλοι μαζί δουλεύουν με στόχο οι Πράσινοι να παρουσιάζουν ένα καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα.
Όμως για να φτάσουμε ως εδώ ο Σερέλης πήρε ήδη μία κρίσιμη απόφαση και πρέπει να πάρει μία ακόμα κρισιμότερη όσον αφορά τους ξένους.
Αρχικά, από την στιγμή που βρέθηκε λύση και αποχώρησε ο Άντριους ο προπονητής του Τριφυλλιού τον αντικατέστησε με τον Γκριγκόνις αφήνοντας έξω τον Ματ Τόμας.
Τώρα καλείται να πάρει την δεύτερη και πολύ δύσκολη απόφαση η οποία είναι ποιος από τους ξένους θα μείνει εκτός της λίστας των ξένων για τα play offs.
Αυτή την στιγμή δηλωμένοι είναι οι Νέιτ Γουόλτερς, Πάρις Λι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Ντουέιν Μπέικον, Ματέους Πονίτκα, Μάριους Γκριγκόνις και Αρτούρας Γκουντάιτις.
Σύμφωνα με την εκπομπή MAGIC EUROLEAGUE, εκείνος που θα επιλεγεί να μείνει εκτός ομάδας, μετά τις 9 Απριλίου, θα είναι ο Γουόλτερς!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οι απολαβές της Γκρέμιο στον Τετέ - 1,5 + 4 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό
- Βιγιαφάνιες: «Δεν έχω καταλάβει - Άδικη η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό!»
- Παναθηναϊκός: Οικονομική «ζημιά» για την ομάδα του Λημνιού
- Παπαθεοδώρου: Η απάντηση στις φήμες για Χέις-Ντέιβις και Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το πραγματικό «all in» του Ιανουαρίου