Στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Κουμπέλις, βρίσκεται στην Αθήνα και πριν από την έναρξη του αγώνα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Παρθενόπουλο.

Υψηλοί προσκεκλημένοι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο OAKA.

Ο προέδρος του τμήματος μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Κουμπέλις, βρίσκεται στην χώρα μας, μαζί με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και πριν από το τζάμπολ του αγώνα είχε συνάντηση με τον Βασίλη Παρθενόπουλο.

Στη συνάντηση ήταν και ο Ambassador των Καταλανών, Όντι Νόρις. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους οι δύο άνδρες αντάλλαξαν φανέλες, με τον Κουμπέλις να ανταποδίδει την επίσκεψη του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη για την αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Δείτε παρακάτω:

Στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News