Στο Ερυθρός-Μπασκόνια ο Μπετσίροβιτς - Τα πραγματικά δεδομένα με Βιλντόζα

Στο Ερυθρός-Μπασκόνια ο Μπετσίροβιτς - Τα πραγματικά δεδομένα με Βιλντόζα

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς αναμένεται να είναι ο νέος GM του Παναθηναϊκού και όπως φαίνεται έχει σηκώσει ήδη μανίκια ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Σερβία και παρακολουθεί την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια.

Ο λόγος που βρίσκεται εκεί δεν έχει γίνει γνωστός όμως το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές φήμες ότι οι Πράσινοι ενδιαφέρονται για τον Βιλντόζα, κάτι που είναι αρκετό για να βάλει φωτιά!

Εδώ να τονίσουμε ότι το όνομα του Βιλντόζα βρίσκεται σε μία λίστα με άλλα 15 ονόματα ίδιου μεγέθους και αυτό είναι πολύ σημαντικό ενόψει καλοκαιριού.

Μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι τελικοί στόχοι για τους οποίους θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός και αν η παρουσία του Μπετσίροβιτς σήμερα στη Σερβία έγινε για συγκεκριμένο λόγο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News