Παναθηναϊκός: Σειρά της Μπαρτσελόνα για Μαντζούκα

Με 2+1 «πράσινους» η Εθνική στο τελευταίο παράθυρο των προκριματικών

Ο Λευτέρης Μαντζούκας παίρνει σήμερα από τον υπηρεσιακό προπονητή εμπιστοσύνη που δεν είχε από άλλους κόουτς την προηγούμενη διετία.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Αμα πιστεύεις στον εαυτό σου και δουλεύεις, δύσκολα θα χαθείς. Ο μικρός ήταν σούπερ με Ερυθρό Αστέρα, Βιλερμπάν, ΟΣΦΠ, περιμένουμε ανυπόμονα τον …έλεγχό του στο ματς με τους Καταλανούς.

Στο παιχνίδι της Βαρκελώνης ένα τρίποντο του Λευτέρη έφερε τον φιλοξενούμενο στο -5 (69-64) πέντε λεπτά πριν από το τέλος, ενώ ο ίδιος έχασε την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο, αλλά το επόμενο τρίποντο που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στην τελευταία περίοδο τον έριξε στο παρκέ. Ο Ελληνας φόργουορντ δεν είχε παίξει δευτερόλεπτο κόντρα στην Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική και φρόντισε να στείλει μήνυμα αγωνιζόμενος με τους Καταλανούς.

Μέσα σε 8’, «έσβησε» τον Μίροτιτς (έμεινε άποντος σε εκείνο το διάστημα) κι έδωσε ενέργεια. Με τον πιτσιρικά στο παρκέ, Μπέικον και Πονίτκα με τέσσερις σερί πόντους έφεραν το ματς στον πόντο (69-68) τρία λεπτά πριν από το τέλος.

Αμφότεροι αστόχησαν σε δύο συνεχόμενα τρίποντα για το προσπέρασμα, ο Σατοράνσκι δεν τους μιμήθηκε και με δικό του τρίποντο στο 38′ έδωσε στην Μπαρτσελόνα νέο προβάδισμα τεσσάρων πόντων με 72-68.

Ακολούθησαν δύο άστοχες επιθέσεις (λάθος και άστοχο του Λι) και κάπως έτσι ελαχιστοποιήθηκαν οι όποιες ελπίδες για ένα μεγάλο διπλό, αλλά τουλάχιστον είχε φανεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτες πρέπει να παίζει, πως αλλιώς θα ανδρωθεί και θα διορθώσει τις αδυναμίες του;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News