Παναθηναϊκός: Οι δύο... αντι-Μπέικον!

Παναθηναϊκός: Οι δύο... αντι-Μπέικον!

Ο Ντουέιν Μπέικον αποκάλυψε ότι είναι διατεθειμένος να μείνει καιρό στην Αθήνα παρότι επί Ντέγιαν Ράντονιτς έμοιαζε φευγάτος.

Κάτι οι χειρονομίες στους Βάσκους οπαδούς, η …βουτιά στα στατιστικά του, η άρνησή του να μπει στο ματς Κυπέλλου με τους απέναντι αν και κλήθηκε από τον προπονητή να παίξει, έδειξε ότι το μυαλό του ταλαντούχου φόργουορντ έτρεχε αλλού, ενώ με το που αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ.

Τελευταία βλέπουμε έναν πιο ομαδικό Ντουέιν, αλλά ακόμα χρειάζονται πολλές αποδείξεις για να νιώσουμε πως ο τύπος χαίρεται το μπάσκετ και φυσικά να δούμε αν είναι συμβατός με την φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο κόουτς.

Aπόψε κόντρα στην Μπάρτσα δεν θα τον δούμε αφού πονάει. Στον αγώνα του Δεκέμβρη με τους Καταλανούς ο Αμερικανός άργησε να πάρει μπροστά, σημειώνοντας 15 από τους 19 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν άστοχος έξω από τα 6.75 μέτρα με 0/7 τρίποντα αποτυπώνοντας την άθλια συνολική εικόνα της ομάδας στα μακρινά σουτ.

Όταν σοβαρεύτηκε στην τελευταία περίοδο άρχισε να κερδίζει το ένα φάουλ μετά το άλλο, με τον Παπαγιάννη να ανεβάζει την απόδοσή του, τον Μαντζούκα να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες, λίγο έλειψε να έρθει η νίκη.

Θα δούμε τι μπορούν να κάνουν οι πράσινοι σήμερα χωρίς τον καλύτερό τους επιθετικό παίκτη για να διεκδικήσουν μια νίκη γοήτρου με τις προσπάθειες του Αμερικανού να πηγαίνουν σε Γκριγκόνις, Τόμας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News