Παναθηναϊκός: Πρόκληση για Σερέλη απέναντι στον Σάρας

Παναθηναϊκός: Πρόκληση για Σερέλη απέναντι στον Σάρας

Μπορείς να προσφέρεις μια νίκη γοήτρου στο κοινό σου απόψε απέναντι στον αγαπημένο της εξέδρας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους;

Ιδού η νέα πρόκληση για τον Χρήστο Σερέλη που τις προάλλες είδε τον ιδιοκτήτη να τον επαινεί στο live που σκάρωσε στο Instagram.

Kατόρθωμα δεδομένου ότι ο προπονητής είναι δηλωμένος οπαδός των απέναντι τους οποίους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μόνο που σκέφτεται…ανατριχιάζει.

Στον πρώτο γύρο ,πάντως, ο Εξάστερος το πάλεψε απέναντι στους Καταλανούς.

Η ήττα (74-68) ήρθε επειδή ο φιλοξενούμενος πέταξε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο και παρότι ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος (αγγίζοντας, μάλιστα, το προσπέρασμα στο σκορ) δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια για την ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε 28 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο με 8/10 τρίποντα κι ουσιαστικά πλήρωσε ξανά το κακό του ξεκίνημα.

Αν το ματς είχε διαφορετική εκκίνηση οι πράσινοι θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να φύγουν με τη νίκη από το «Palau Blaugrana» και να «σπάσουν» την κάκιστη παράδοση με 13 σερί ήττες στη Βαρκελώνη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News