Παναθηναϊκός: Παιανία... τέλος για το Τριφύλλι

Τότε θα υπάρξουν εξελίξεις με την επιστροφή στην Παιανία

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το newspao.gr, το «Γεώργιος Καλαφάτης» επεκτείνεται με την κατασκευή τριών νέων γηπέδων, τα οποία προορίζονται για να φιλοξενήσουν όλα τα τμήματα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Ακόμα έχει δρομολογηθεί η κατασκευή ξενώνα, για να καταλύει η αποστολή του Τριφυλλιού πριν τους εντός έδρας αγώνες καθώς και να διαμένουν μόνιμα τα παιδιά που ανήκουν στη πράσινη ακαδημία και προέρχονται από την επαρχία.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής των τριών νέων γηπέδων στο «Γεώργιος Καλαφάτης», θα έχει ιστορική σημασία καθώς θα πρόκειται για το πρώτο περιουσιακό στοιχείο της πράσινης ΠΑΕ από την ίδρυση της.

Επίσης θα σημάνει και το τέλος στη σχέση του Παναθηναϊκού με τις εγκαταστάσεις της Παιανίας που κατασκεύασε η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Η πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού μετακόμισε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το καλοκαίρι του 2013, μετά τη ρήξη στις σχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Ωστόσο, τμήματα της ακαδημίας επέστρεψαν μετά από 1,5 χρόνο και τη χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα.

Η χρήση των εγκαταστάσεων δεν θα παραταθεί για τη νέα σεζόν και ήδη, ανεπισήμως έχουν ενημερωθεί οι γονείς για την επικείμενη μετακόμιση. Το ίδιο έχει συμβεί με το προσωπικό που απασχολείται στην ακαδημία.

Έτσι έπειτα από αρκετές δεκαετίες θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στην σχέση Παναθηναϊκού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη,

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News