Κοτζιάς: «Βαρβάτο 4άρι από NBA και Λεζόρ - Αυτούς εννοεί στα steps ο Γιαννακόπουλος!»

Κοτζιάς: «Βαρβάτο 4άρι από NBA και Λεζόρ - Αυτούς εννοεί στα steps ο Γιαννακόπουλος!»

Απαντήσεις σε ερωτήματα που «καίνε» για τον Παναθηναϊκό έδωσε ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς.

Αναλυτικά όσα είπε σε live chat της ιστοσελίδας Bet-Cosmos:

Για τον Πάμπλο Λάσο: «Είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα αναλάβει αυτός. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο.»

Για το ποιους προπονητές βλέπει στον πάγκο του ΠΑΟ: «Τρινκιέρι, Σάρας, Αταμάν!»

Για τα steps που κάνει λόγο ο Γιαννακόπουλος στο Instagram: «Τον έχω χάσει λίγο στο Instagram αυτές τις μέρες. Αλλά προχωράνε όλα τα θέματα μαζί. Προφανώς εννοεί Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο στα ”βήματα”.»

Για Μιλουτίνοφ – Σλούκα – Λαρεντζάκη: «Ο Μιλουτίνοφ παίρνει 2,8 στην ΤΣΣΚΑ. Στην Ευρωλίγκα σίγουρα θα πάρει λιγότερα. Δεν ξέρω αν θέλει να πάει στον αντίπαλο του Ολυμπιακού. Ο Λαρεντζάκης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, του Σλούκα θα κριθεί το καλοκαίρι.»

Για Βιλντόζα – Κώστα Αντετοκούνμπο – Καμπάτσο: «Του Βιλντόζα λένε πως προχωράει και ότι του Κώστα είναι σε καλό δρόμο. Δεν έχει κλείσει ο Καμπάτσο, αλλά υπάρχουν πιθανότητες.»

Για τα μεγάλα ονόματα που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα θα ψάξει για ένα βαρβάτο 4άρι από το πάνω ράφι. Δεν βλέπω κάποιον από Ευρωλίγκα, συνεπώς προβλέπω ότι θα πάρει NBAer. Παίζει δυνατά και του Λεζόρ.»

Για το ΟΑΚΑ: «Θα σας πούμε το βράδυ στη Magic Euroleague μετά το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα!»

Για τις μεταγραφές… χωρίς προπονητή: «Αυτές είναι οι καλύτερες μεταγραφές. Δες τι μεταγραφές έκανες με προπονητή!»

Για τις… ελληνικές μεταγραφές: «Γίνεται διαδικασία με Κώστα Αντετοκούνμπο. Του Παπαπέτρου επίσης, είναι στο τραπέζι. Μήτογλου εννοείται, του Ρογκαβόπουλου είναι μια τρομερά δύσκολη περίπτωση. Θα δούμε για Καλάθη. Θα έβλεπα Μωραϊτη στον Παναθηναϊκό.»

Για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού: «Είπα για 12-13 εκατ. ευρώ, αλλά μου είπαν ότι μπορεί να είναι παραπάνω.»

Για τον παίκτη που δίνει περισσότερες πιθανότητες ότι θα παραμείνει στην ομάδα: «Γκριγκόνις. Του Αγραβάνη θα εξαρτηθεί από Μήτογλου. Δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά για Πονίτκα. Με Καμπάτσο-Βιλντόζα δε χωράει ο Λι.»

Για το τι γίνεται με Παπαγιάννη: «Την Κυριακή θα διαλέξει ατζέντη. Δεν είναι εύκολο να παραμείνει. Το ότι παίρνει πάντως, τον Κώστα δε σημαίνει πως θα φύγει ο Παπαγιάννης. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.»

Για τα αδέρφια Καλαϊτζάκη: «Ίσως, να παραμείνει ένας από τους δύο.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News