Παναθηναϊκός: Τότε ανακοινώνεται ο νέος προπονητής

Σερέλης: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τη Μονακό

Βγήκε «είδηση» σχετικά με τον προπονητή που θα έχει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει με αγωνία τις ανακοινώσεις από την ΚΑΕ για τη νέα σεζόν, όμως, θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή.

Υπάρχει συγκρατημένος ενθουσιασμός για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, αφού στο στρατόπεδο των πρασίνων διαρρέεται πως σχεδιάζεται από τώρα μια ομάδα που δύσκολα θα την κουνήσουν ακόμη και οι διαιτητές.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν εύλογα απορίες για το τι γίνεται στο εσωτερικό αυτής, αλλά δεν αναμένεται να πάρουν άμεσα απαντήσεις.

Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι ποιος προπονητής θα αναλάβει το Τριφύλλι την επόμενη σεζόν, διότι τις τελευταίες μέρες – ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι «κλείνουν» παίκτες.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να βγει κάτι επίσημα πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος, οπότε, οι «πράσινοι» φίλαθλοι θα χρειαστεί να περιμένουν περίπου τρεις μήνες για να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News