Βίντεο: «Καυτό καλοκαίρι - Αυτή την ομάδα χτίζει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Γήπεδο στο ΟΑΚΑ για τον Εξάστερο και επίσημα!

Έτοιμος να επιστρέψει στη φυσική του θέση ο Παναθηναϊκός!

Ο Γιώργος Πετρίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3 και μετέφερε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή την αντίδραση του «τριφυλλιού» για τις διαιτητικές αποφάσεις έπειτα από το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το πώς σκοπεύει να κινηθεί, ανέφερε: «Υπάρχει δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για τις διαιτησίες, κυρίως στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποχωρήσει, δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Θα είναι θεματοφύλακας του ελληνικού μπάσκετ, δεν πρόκειται να ακολουθήσει δρόμο πόλωσης και διάλυσης του ελληνικού μπάσκετ».

Για την απόφαση των «πράσινων» να χτίζουν μία ομάδα πιο ισχύρη σε σχέση με τα στάνταρ των τελευταίων ετών, είπε: «Νομίζω ότι θα είναι καυτό το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό.

Θα προσπαθήσει να χτίσει μία ομάδα που δεν θα την ακουμπάνε οι διαιτητικές αποφάσεις και θα έχει τον σεβασμό των διαιτητών, αλλά και των αντιπάλων».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News