Κοντός: «Τέτοια ομάδα φτιάχνει ο ΠΑΟ» - Τι είπε για προπονητή, μεταγραφές, διαιτησία

Κοντός: «Τέτοια ομάδα φτιάχνει ο ΠΑΟ» - Τι είπε για προπονητή, μεταγραφές, διαιτησία

Για όλους και για όλα τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Κοντός, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η απόφαση είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει και φτιάχνει μια ομάδα που θα δυσκολευθούν να την ακουμπήσουν του χρόνου και να την βγάλουν από την πορεία της.. Βήμα – βήμα χωρίς φασαρίες, πιστεύω ότι ο κόσμος θα το καταλάβει το καλοκαίρι»…

Ο Δημήτρης Κοντός μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε και αναφέρθηκε σε ενέργειες που, ήδη γίνονται, όπως ανέφερε, για την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΚΑΕ, εξήρε την δουλειά του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος έχει παρουσιάσει μια «ομάδα με αρχές και έχει πιάσει τον σφυγμό της» ενώ σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και στα μεταγραφικά, ανέφερε ότι τίποτα δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί πριν το καλοκαίρι…

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η διαιτησία φέτος και τα ντέρμπι που κρίθηκαν στην τελευταία φάση με λάθη σε βάρος του Παναθηναϊκού».

«Στόχος του Παναθηναϊκού από το να «κλαίει», η απόφαση είναι να φτιάξει ομάδα, η οποία θα δυσκολευτούν πολλοί αν την ακομπήσουν του χρόνου! Βήμα βήμα και μεθοδικά, ο κόσμος θα καταλάβει το καλοκαίρι ποια έιναι η πρόθεση του Τριφυλλιού».

«Ο Χρήστος Σερέλης μας έχει εντυπωσιάσει. Η ομάδα παραπατούσε, τώρα η ομάδα έχει αρχές. Δεν λέω ότι ο Ράντονιτς είναι κακός, απλά δεν έδεσε με την ομάδα. Σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να πούμε κάτι για μεταγραφές και προπονητή. Μπορούμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός παλέυει με λύσα να φτιάξει κάτι για άλλη εικόνα τη νέα σεζόν και άλλη στόχευση. Για προπονητή θα μάθουμε μετά το τέλος της σεζόν».

Ακούστε όσα ανέφερε:

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News