Παναθηναϊκός: Ο Μαντζούκας «μεγάλωσε»

Παναθηναϊκός: Ο Μαντζούκας «μεγάλωσε»

Τον Ιούλη του 2022 η FIBA δημιούργησε μια λίστα με τους “δέκα παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσεις” στο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών, συμπεριλαμβάνοντας τον Λευτέρη Μαντζούκα σε αυτούς.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της FIBA γράφτηκε πως “ο Μαντζούκας θεωρείται εδώ κι αρκετό καιρό ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του.

Ο νεαρός πέρασε την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάνοντας καθημερινή προπόνηση με την ελίτ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Προς το παρόν, ο επιδέξιος φόργουορντ έχει πάρει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής σε επαγγελματικό επίπεδο, επομένως το Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τον ίδιο να θυμίσει στον κόσμο τις δυνατότητές του.

Ο μεγαλόσωμος φόργουορντ εντυπωσιάζει με τις διεισδύσεις του από την περίμετρο, τα καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι.

Πέραν αυτών, είναι μια μόνιμη απειλή από την περιφέρεια, παρά το γεγονός αυτή η περιοχή του γηπέδου δεν είναι ακόμη αρκετά συνεπής για τον ίδιο.

Με αυτό το εύρος δυνατοτήτων, ο Λευτέρης Μαντζούκας υπολογίζεται να είναι μεταξύ των κορυφαίων παικτών της διοργάνωσης και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ”.

Προς τι ο παραπάνω πρόλογος; Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα κι εκείνο με την Βιλερμπάν άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή που ο μικρός μας έδειξε ότι βιάζεται να μεγαλώσει και να αρχίσει να θεωρείται παίκτης Ευρωλίγκας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News