Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» το... πάρτι Φαλ, λόγω Αρτούρας!

Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» το... πάρτι Φαλ, λόγω Αρτούρας!

Ανήκει στην κατηγορία των old school ψηλών ο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Είναι λίγο ατσούμπαλος, παραμένει αργός, χάνει σωρηδόν βολές, αλλά πάντα στα παιχνίδια δίνει ότι έχει.

Την Κυριακή πήγε καλά απέναντι στον Μουσταφά Φαλ που εδώ και πολλά παιχνίδια έχει πάρει τον αέρα του Γιώργου Παπαγιάννη και τον κάνει ότι θέλει. Με τον Λιθουανό κόπηκαν αυτά.

Ο 29χρονος βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία της καριέρας του, έχει καθοδηγηθεί από έμπειρους προπονητές, όπως ο Ετορε Μεσίνα της Αρμάνι και ο Τσάβι Πασκουάλ της Ζενίτ και έχει ωριμάσει μπασκετικά.

Ενα από τα χαρακτηριστικά του στοιχεία είναι το γεγονός πως τελειώνει τις φάσεις μέσα στο «ζωγραφιστό», κάτι που δεν έχει ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Αρτούρας έχει βελτιωθεί στο ποστ-απ παιχνίδι και στο πικ εν ρολ, το καλό μαζί του είναι ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Ο «Αρθούρος» δεν είναι ο πιο σκληρός αμυντικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω του κορμιού του δυσκολεύει τους αντιπάλους και δίνει λύσεις με τις βοήθειες στην άμυνα και στα μπλοκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News