Παναθηναϊκός: Σφυρίγματα και Πονίτκα...

Κατέβηκε στα αποδυτήρια ο Παρθενόπουλος - Το «ηλεκτροσόκ» που έφερε τη νίκη!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να παίρνει τα σφυρίγματα στο ΟΑΚΑ αλλά και πιο πριν να στέκεται τυχερή που ο Ματέους Πονίτκα δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του σε ένα παιχνίδι που το μόνο διακύβευμα ήταν το γόητρο.

Ο Πολωνός φόργουορντ δεν είναι ο σταρ αλλά διαθέτει ταχύτητα ώστε να «χτυπήσει» στο τρανζίσιον παιχνίδι και κατά συνέπεια να φθείρει κορμιά όπως ο ΜακΚίσικ, ο Παπανικολάου και ο Βεζένκοφ.

Επίσης, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει σε box out καταστάσεις και κατά συνέπεια να προσφέρει αλληλοκάλυψη κάτω από το καλάθι.

Η αμυντική συνεισφορά του, ο τρόπος που τοποθετεί το κορμί του για να μαρκάρει αθλητικά κορμιά είναι εντυπωσιακή.

Εχει τη δυνατότητα να απομονώσει τον προσωπικό του αντίπαλο, να του περιορίσει την δημιουργία και την ντρίμπλα. Έλειψε πολύ από το ΟΑΚΑ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News