Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά, μπάσκετ 19/3

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά, μπάσκετ 19/3

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (15.45, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Την πέμπτη τους φετινή αναμέτρηση δίνουν το μεσημέρι της Κυριακής 19/3 (15.45, ΕΡΤ3) Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Η 19η αγωνιστική της Basket League φιλοξενεί ντέρμπι «αιωνίων» αφού ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στην 5η αναμέτρηση των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν.

Οι δύο αντίπαλοι θα τεθούν αντιμέτωποι για το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να έχει νικήσει στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις τους τον αντίπαλό του.

Βαθμολογικά το ματς δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, η διαφορά των δύο σημερινών αντιπάλων είναι στις τρεις νίκες και είναι σχεδόν απίθανο να καλυφθεί στις αγωνιστικές που απομένουν.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αγωνίζονται για το πρεστίζ, με τους γηπεδούχους να έχουν ως έξτρα κίνητρο την αρνητική παράδοση που έχει διαμορφωθεί στους αγώνες κόντρα στους Πειραιώτες και τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι είναι αήττητος στα τελευταία του 50 παιχνίδια σε ελληνικές διοργανώσεις.

Την προσπάθεια των γηπεδούχων θα ενισχύσει ο Δημήτρης Αγραβάνης που προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη, ενώ θα απουσιάσει ο τραυματίας Πονίτκα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Σλούκα που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και θα βρεθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Κάρδαρης.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά, μπάσκετ 19/3

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News