Παναθηναϊκός ξένοι: Η δεύτερη -δύσκολη- απόφαση Σερέλη

Σερέλης: Οι δηλώσεις μετά το διπλό

Ο Χρήστος Σερέλης ανέλαβε τον Παναθηναϊκό σε μία πολύ άσχημη κατάσταση μετά τα καμώματα του Ντέγιαν Ράντονιτς και ήδη τον έχει βελτιώσει ως ένα βαθμό.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει δημιουργήσει το δικό του πλάνο παιχνιδιού ενώ έχει δουλέψει πολύ στη ψυχολογία των παικτών.

Αυτοί από την πλευρά τους μοιάζουν αρκετά ικανοποιημένοι από τις ιδέες και τις απόψεις του νέου προπονητή τους.

Έτσι όλοι μαζί δουλεύουν με στόχο οι Πράσινοι να παρουσιάζουν ένα καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα.

Όμως για να φτάσουμε ως εδώ ο Σερέλης πήρε ήδη μία κρίσιμη απόφαση και πρέπει να πάρει μία ακόμα κρισιμότερη όσον αφορά τους ξένους.

Αρχικά, από την στιγμή που βρέθηκε λύση και αποχώρησε ο Άντριους ο προπονητής του Τριφυλλιού τον αντικατέστησε με τον Γκριγκόνις αφήνοντας έξω τον Ματ Τόμας.

Τώρα καλείται να πάρει την δεύτερη και πολύ δύσκολη απόφαση η οποία είναι ποιος από τους ξένους θα μείνει εκτός της λίστας των ξένων για τα play offs.

Αυτή την στιγμή δηλωμένοι είναι οι Νέιτ Ουόλτερς, Πάρις Λι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Ντουέιν Μπέικον, Ματέους Πονίτκα, Μάριους Γκριγκόνις και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Με μία πρώτη ανάγνωση φαίνεται να υπάρχουν οι τέσσερις σίγουροι που είναι οι Νέιτ Ουόλτερς, Πάρις Λι, Ντέρικ Ουίλιαμς, και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Οι δύο πρώτοι ως οι βασικοί οργανωτές του παιχνιδιού μαζί με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και ο τελευταίος ως το συμπλήρωμα του Γιώργου Παπαγιάννη στη θέση του σέντερ.

Κι όσο για τον Ουίλιαμς είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι την απουσία του στο παιχνίδι με της περασμένης Δευτέρας ήταν παρών σε όλα από την αρχή της χρονιάς.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Μπέικον, ο Αμερικανός θα βρίσκεται σίγουρα στην λίστα. Αυτό σημαίνει πως η καμπάνα θα χτυπήσει για έναν από τους Πονίτκα και Γκριγκόνις.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει το διάστρεμμα του Πονίτκα από το χθεσινό παιχνίδι στο Αστρομπάλ και το πόσο σοβαρό θα αποδειχθεί.

Το πόσο θα τον αφήσει εκτός δράσης και αν θα είναι στην ετοιμότητα που απαιτείται εν όψει των playoffs τη στιγμή που ο χρόνος θα μετράει υπέρ του Γκριγκόνις.

Σε κάθε περίπτωση αυτός που θα πάρει την απόφαση θα είναι ο Χρήστος Σερέλης.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News