Μέχρι τέλους: Νέο spoiler - Το τραγούδι του Νίνο για τον Γιαννακόπουλο (vid)

Γιαννακόπουλος σε Νίνο: «Θέλω από σένα, ένα τραγούδι mexri_telous - Θα το βάζω συνέχεια στο ΟΑΚΑ!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε νέο βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει το νέο τραγούδι που έγραψε ο Νίνο για αυτόν.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από ότι φαίνεται, απολαμβάνει πρώτος το νέο hit του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά με τον τίτλο «Μέχρι Τέλους».

Σε προηγούμενο βίντεο του στο Instagram, ο DPG είχε κάνει ένα μέρος των αποκαλυπτηρίων από το πολυτελές αυτοκίνητό του.

«Όσο αφιερώνω αυτό το τραγούδι, για να θυμάσαι συνέχεια εμένα…», λέει στο ρεφρέν. Το νόημα του στίχου, φυσικά, γίνεται ευκόλως κατανοητό για… τους αποδέκτες!

Υπενθυμίζεται πως ο Γιαννακόπουλος ζήτησε το κουπλέ να περιλαμβάνει και την ατάκα «θα υποταχθώ…», όπως στο κομμάτι Παράνοια.

Δείτε παρακάτω:

Σήμερα ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ανέβασε νέο βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος ακούγοντας εκ νέου το νέο τραγούδι.

Δείτε παρακάτω:

Mένει να δούμε πότε θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου τραγουδιού το οποίο ζήτησε προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον γνωστό τραγουδιστή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News