Παναθηναϊκός: Τα πραγματικά δεδομένα με Βιλντόζα και η «φωτιά»!

Παναθηναϊκός: Οι συζητήσεις για Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την αγορά με σκοπό να βρει τους παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο την επόμενη χρονιά.

Μέσα στα ονόματα που κυκλοφορούν είναι και αυτό του Βιλντόζα ο οποίος αν και ακούστηκε για το Τριφύλλι, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή.

Σύμφωνα με την Magic Euroleague, πράγματι δεν έχουν υπάρξει επαφές για τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα όμως το όνομα του παραμένει κυκλωμένο στο μπλοκάκι των πρασίνων.

Ακόμα, το όνομα του Αργεντινού μας δείχνει το που θέλει να κινηθεί ο Σύλλογος φέρνοντας στο ΟΑΚΑ παίκτες με μεγάλη ποιότητα και τρομερά βιογραφικά που κάνουν γκελ στο κόσμο.

Επίσης, να τονίσουμε ότι το όνομα του Βιλντόζα βρίσκεται σε μία λίστα με άλλα 15 ονόματα ίδιου μεγέθους και αυτό είναι πολύ σημαντικό ενόψει καλοκαιριού.

Επιπροσθέτως, πολλοί από αυτούς τους αθλητές έχουν αρχίσει να ρωτάνε και να συζητούν για το καθεστώς που υπάρχει στο Τριφύλλι.

Μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι τελικοί στόχοι για τους οποίους θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News